Ištvan Varga ponovno ljubi: Sazrio sam i mogu reći da sam jako sretan

"OVAJ put bi svoju intimu htio zadržati za sebe. Sazrio sam od posljednje veze i ne želim izlaziti s takvim pričama u javnost", rekao je za Index Ištvan Varga koji ponovno ljubi. Misteriozna Zagrepčanka koja njeguje bolesnog Ištvana nije poznata osoba, ali jedino što je sigurno je to da je zasigurno osvojila Ištvanovo srce.

"Mogu reći da sam jako sretan i jako se lijepo i ugodno osjećam. Prihvatili su me i njezini roditelji pa mi je zbog toga jako drago. Zajedno smo već dva mjeseca, ali žao mi je zbog toga što nemam vremena onoliko koliko bih trebao imati za nju. Pokušao sam sve obaveze spojiti pa sam na kraju završio u bolnici", otkrio nam je profesionalni plesač iz showa "Ples sa zvijezdama" koji je od petka prikovan za krevet. "Još uvijek sam bolestan, ali sam puno bolje volje nego jučer".

"Znam samo da mi je ostalo tri mjeseca života"

"Prošli petak me uhvatila neka viroza. Nisam mogao pričati više od dvije minute jer mi je bilo slabo. Imao sam visoku temperaturu, povraćao krv i bio danima prikovan za krevet", rekao nam je Ištvan koji tvrdi kako je muje to njegovo tijelo poručilo da je dosta. "Sportski ples je jako mali sport i sezona je jako skupa. Nije mi dovoljno baviti se samo plesom već zbog financijskog stanja često nastupam i natječem se mnogo", otkriva Ištvan koji od sada okreće ploču.

Iako je bio u bolnici i napravio nalaze doktori još uvijek ne znaju što mu je. "Hvala Bogu da nije mononukleoza jer bi to značilo da nema nikakvih aktivnosti sljedeća dva mjeseca. Nekakav virus je u meni, ali ne znaju još točno koji. Nisu mi zapravo ništa rekli osim toga da mi preostaje tri mjeseca života", našalio se za kraj Ištvan Varga.

A.M.
Foto: HRT

Pročitajte više