Italija je zbog ovog poteza prema Baby Lasagni razbjesnila eurovizijske fanove

Screenshot: YouTube/X

SINOĆ je pobjednika Dore, uz domaću publiku i žiri, birao i strani žiri.

Glasali su stručni žiriji iz Italije, Njemačke, Ukrajine i Islanda, a mnogi su primijetili da Ukrajina i Italija maksimalan broj bodova nisu dali Baby Lasagni. Štoviše, Italija Baby Lasagni nije dala ni jedan jedini bod, dok su mu Ukrajinci dali 10 bodova.

Italija je zbog ovog postupka izgubila simpatije eurovizijskih fanova. Hrvati su, očekivano, bijesni, ali ni strancima nije jasno zašto je talijanski žiri donio takvu odluku i mnogi ih optužuju da su ljubomorni i da pokušavaju sabotirati konkurenciju.

"Italija je samo ljubomorna, hrvatske lazanje su bolje", "Italija, Ukrajina ni Njemačka nisu dale 12 bodova Baby Lasagni. One se samo boje", "Opet sabotiraju, ni Kaariji nisu dali nijedan bod", "Oprostiti, ali nikad zaboraviti", samo su neki od komentara na Twitteru.

Baby Lasagna preskočio Italiju na kladionicama

Podsjetimo, na kladionicama za pobjednika Eurosonga stanje je vrlo zanimljivo. Dok su eurovizijski fanovi pretpostavljali da Baby Lasagna sinoć pobjeđuje, na kladionicama je Hrvatska bila na trećem mjestu. Ispred Hrvatske su bile - Italija i Ukrajina. 

Baby Lasagna je jutros skinuo Italiju s drugog mjesta kladionica te je pala na treće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.