Iva Leko o razlazu od supruga: "Reći ću samo da sam slobodna žena"

Foto: Instagram

IVA LEKO progovorila je o razlazu od supruga Jerka Leke o kojem se šuška već neko vrijeme.

"O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena. Jerko i ja proveli smo devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina te radi njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo javno o našim privatnim stvarima", rekla je Iva za Story.hr.

Razlaz od nogometaša neće joj uništiti vjeru u ljubav, jer "kako ne vjerovati u nju, ona je pokretač cijelog planeta i svih ljudi", kaže. U posljednje vrijeme 29-godišnja Zagrepčanka bavi se pilatesom, obožava putovati, no najviše vremena provodi s djecom, koja su joj apsolutni prioritet. "Oni su moje jutro, dan i noć", govori.

Otkrila je i omiljenu destinaciju. "Dubai nam je omiljena destinacija, djeca ga obožavaju. Ondje živi Jerkova sestra Jelena, koju dečki jako vole, pa barem jednom godišnje otputujemo onamo kako bismo proveli malo vremena zajedno."

Progovorila je i o poslovnim planovima. "Surađujem s jednom međunarodnom agencijom za nekretnine, a tu su i neki angažmani vezani uz modeling zbog kojih sam nedavno bila u Istanbulu. No i u Hrvatskoj imam dosta novih angažmana koji će se tek realizirati. Otkako sam ponosna majka, prioritet su mi moja djeca. Cijeli se moj život promijenio njihovim dolaskom i sve je njima podređeno", zaključila je.

Pročitajte više