Iva Majoli pokazala kako se priprema za vjenčanje: "I tako počinje avantura"

Foto: Instagram

IVA MAJOLI pokazala je kako se priprema za vjenčanje s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem koje će biti u Milanu. 

Ranije se pisalo da se tenisačica udaje ovog vikenda, no ako je suditi prema objavama na njezinom Instagram storyju, svadba je danas.

Iva je objavila fotografiju na kojoj se uz buket ruža i šampanjca mogu vidjeti šljokičaste salonke brenda Christian Louboutin uz fotografiju na kojoj piše znakovita poruka: ''I tako počinje avantura".

Objavila je i fotografiju s kolegicom, bivšom tenisačicom Marom Santangelo koja je uz zajednički selfie napisala: ''Danas je veliki dan, volim te prijateljice'', a potom je pokazala i kako teku pripreme i uljepšavanje.

Ivi će ovo biti drugi brak

Podsjećamo, tenisačica je sredinom rujna podijelila niz fotografija sa svoje djevojačke zabave, na kojoj je zablistala u jednostavnoj crnoj haljini i s ukrasnim velom na kojem je pisalo "mladenka" te lentom s natpisom "uskoro mladenka". 

Da je Majoli u vezi s Calegarijem doznalo se tek ovog ljeta zahvaljujući fotkama s njenog rođendana, na kojem je bio i on. Nije poznato koliko dugo su već skupa.

Ivi će ovo biti drugi brak. 2012. razvela se od savjetnika za financije i menadžment Stipe Marića nakon šest godina braka. S Marićem Iva ima 16-godišnju kćer Miju.

Pročitajte više