Iva Majoli: Stipe i ja smo prošli svoju najveću krizu, planiramo drugo dijete

IVA MAJOLI najavila je povratak tenisu, ali ne natjecateljskom, već će organizirati humanitarni turnir na kojem će igrati protiv slavne Martine Hingis. Osim poslovnih ambicija, nekadašnja najbolja hrvatska tenisačica ima planove i u privatnom životu. "Htjela bih sigurno još jedno dijete i trenutačno radimo na tome. I Stipe i ja volimo djecu, a Mia bi htjela bracu i seku pa ćemo joj nastojati ispuniti želje", izjavila je Iva za Extru te dodala kako su ona i njen suprug Stipe Marić prošli svoju bračnu krizu te im je sad dobro. 

"Koliko znam, ni on mene ni ja njega nisam prevarila"

"Problem među nama je postojao, ali ni približno ogroman kako se pisalo. U svakom slučaju, to je sad iza nas", rekla je bivša sportašica i pojasnila kako su krize sastavni dio života. "Mi smo svoju, nadam se, najveću krizu prošli, uživamo i lijepo nam je. Uvijek će biti i uspona i padova i nervoza i svađa, mislim da nema idile", ispričala je Iva časopisu. Napominje kako sukob među njima nije nastao zbog treće osobe, jer nisu pretjerano ljubomorni, već zbog razdvojenosti. "Koliko znam, ni on mene ni ja njega nisam prevarila", kaže Iva. Tvrdi da je do krize u njihovom braku došlo kada Stipe zbog rada za američku konzultantsku tvrtku nije bio po pet dana u tjednu kod kuće, a ona je u to vrijeme rodila pa se počela osjećati usamljeno. Problem su riješili time što je Stipe počeo raditi kao freelancer.

"Te večeri posvađali smo se zbog nečeg sasvim desetog"

Iva je progovorila i o famoznom incidentu na Braču od prije tri godine kada su se ona i suprug fizički obračunali te je tom prilikom bacila vjenčani prsten u more. Tada se pričalo da će se par razvesti, ali Majoli sada tvrdi da je to sve bio rezultat nakupljenih problema. "Te večeri posvađali smo se zbog nečeg sasvim desetog i oboje smo planuli jer smo Lavovi. Reagirali smo tako kako smo reagirali", izjavila je bivša tenisačica. Kaže kako su tražili prsten koji je bacila u more, ali ga nisu našli. Iako je njihova svađa planula u javnosti, tvrdi da se kod kuće ne svađaju, i to ponajviše zbog djeteta.

"Nismo otvorili Soru u pravo vrijeme"

Malena Mia ima već tri godine i Iva tvrdi da jako voli tenis te čak uspijeva prebaciti lopticu preko mreže. "No kad usporedim njenu igru s drugima, čini mi se da nije pretjerano talentirana za tenis", realna je Iva. Ističe kako se trudi biti stroga majka, ali joj to ponekad teško polazi za rukom. "Sad doista uživam u majčinstvu, jer su djeca s tri godine fantastična: Mia je puna pitanja, ima bujnu maštu i naši razgovori me nekad nasmiju do suza", kaže Majoli. Iako ona i Stipe rade na trećem djetetu, to ih ne ometa u poslovnim planovima. Nakon što su morali zatvoriti svoj japanski restoran Soru u centru Zagreba, najesen planiraju otvoriti novi. "Nismo otvorili Soru u pravo vrijeme i ispostavilo se da je neboder loša lokacija. Planiramo najesen otvoriti manji, skromniji i pristupačniji restoran, također s japanskom kuhinjom", kaže Iva.

"Sredinom kolovoza dolazi Gabriela Sabatini"

Bračni par Majoli – Marić trenutno ljetuje na Hvaru gdje također imaju restoran Soru. S obzirom na to da se na otoku osjećaju kao kod kuće, Iva je došla na ideju da organizira humanitarni teniski turnir za obnovu Doma zdravlja na Hvaru. Bivša je tenisačica projekt dogovorila s gradonačelnikom Pjerinom Bebićem, a imaju i podršku državnih institucija. Na ekshibicijskom turniru će Iva odigrati meč sa svojom nekadašnjom teniskom suparnicom Martinom Hingis koja je jedno vrijeme bila najbolja tenisačica svijeta. Martini će to biti prvi posjet Hvaru i navodno se jako veseli dolasku. "Zvalo me puno tenisača, mojih kolega i prijatelja pa tako ove godine sredinom kolovoza dolazi Gabriela Sabatini, kao i Jennifer Capriati koja namjerava ostati mjesec dana", ispričala je Iva Majoli. Dan prije humanitarnog turnira, tenisačice će organizirati dječji dan na kojem će se igrati s najmlađima i podijeliti im poklone, a nakon meča održat će veliku sponzorsku večeru na kojoj će prikupljati sredstva za obnovu Doma zdravlja.

Pročitajte više