Iva Visković uživala na kavi s prijateljem, Mladen Burnać se nije želio fotografirati

DANAŠNJA je špica, unatoč oblačnom vremenu, bila puna pripadnika svijeta poznatih i slavnih. Kavu je u pratnji prijateljice popio Mladen Burnać. Nekad popularni pjevač nije bio presretan što ih se fotografira pa je pogledom prekorio fotografa.

Osim Burnaća, kavu je s prijateljicom popio i stilist Neven Ciganović. Na špici je Neven pokazao nove trendove, retro sunčane naočale te šeširić. Oboje mu pristaje odlično. Njegovu modnu priču slijedila je i Ivana Kekin, supruga poznatog Mile, frontmena Hladnog piva. Sa sinčićem Vitom Ivana je zasjala u crveno-bijeloj majici te s bijelim šeširićem na glavi.

Nije Ivana jedina špicu pohodila u društvu svog djeteta. Voditelj Boris Mirković prošetao se sa svojom zgodnom kćerkom gradom, a čini se da su tata i kći bili odlično raspoloženi. Osim spomenutog Burnaća, za fotografiranje nije bila raspoložena ni Mila Elegović, pa je samo namršteno i užurbano prošla pored fotografa.

Za razliku od nje, njezina mlađa kolegica Iva Visković uživala je u cigareti i kavi s prijateljem. Najširi osmijeh na današnjoj špici pripao je Siniši Svilanu, koji je u društvu supruge i prijateljice prošetao gradom prepričavajući nešto smiješno dvjema damama.

Pročitajte više