Ivan Pažanin nadovezao se na objavu Jelene Rozge: "Bokun sunca, bokun mora..."

Foto: Instagram

IVAN PAŽANIN na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice otkrivši brojne tetovaže. Svojim je pratiteljima pokazao kako provodi vrijeme na moru.

"Ako se pitate kako izgleda raj, evo odgovora! Pita, pršut, krempita... Bokun sunca, bokun mora", napisao je splitski chef u opisu fotografije i nadovezao se na stihove pjesme Doris Dragović Malo mi za sriću triba.

Inače, prošlog je tjedna Pažanin snimljen s Jelenom Rozgom u jednom zagrebačkom hotelu, gdje su zajedno ručali

Pjevačica je nakon toga na Instagramu objavila fotku uz koju je napisala "Malo mi za sriću triba". Čini se da su se u svojim objavama oboje sjetili iste pjesme.

Još u svibnju prošle godine pojavila se informacija da su Rozga i Pažanin u vezi, no oni to nikad nisu potvrdili. "Solo sam", tek je kratko pjevačica nakon toga izjavila za srpske medije.

U ožujku prošle godine u epizodi kulinarskog serijala Guštan... s Pažaninom, Tonči Huljić i Joško Čagalj Jole izjavili su kako bi Jelena i Ivan bili idealan par. Huljić je tad zaključio da je "Rozgi vrijeme za udaju", a Jole je rekao da je "Pažanin slobodan te da bi se i on uskoro trebao oženiti". 

Pročitajte više