Ivan Zak pjevao Hrvatima u Kanadi, u dvorani nastala ludnica

Foto: Press

Ivan Zak zapjevao je iseljenim Hrvatima u Kanadi. U Toronto je otišao s Danijelom Martinović.

"Znao sam da će biti dobro, ali ostao sam iznenađen atmosferom, kao i organizator. Bila je ovo nezaboravna noć, a publika me nije puštala s pozornice. Da smo mogli tulumariti do šest ujutro, tulumarili bismo, no kanadski zakoni su stroži što se tiče radnog vremena. Ovo je bio jedan od mojih najboljih nastupa u dijaspori i Kanada je definitivno mjesto na koje ću se rado vratiti", rekao je Zak.

"Menadžer mi je ponudio Kanadu još prije osam do deset godina, no tek sada je bio pravi trenutak. Trebaš imati malo više kilometara iza sebe da odeš pjevati na drugi kontinent. Ljudi trebaju znati tvoje pjesme. Ugodno me iznenadilo da su moje pjesme pjevali i mladi i stari. Mladi vani slušaju stranu glazbu pa mi je bila velika čast da znaju sve moje pjesme. Danijela je kao ikona zabavne glazbe prvo zagrijala atmosferu svojim setom od dva sata, a zatim sam toliko pjevao i ja. Ona je veliki profesionalac koja zna svoj posao", nahvalio je Danijelu.

Zak će ovog petka biti gost folk zvijezdi Dragani Mirković u Areni Zagreb. "Napunio sam Arenu kad to još nije bilo toliko razvikano. Sad ću prvo izbaciti dvije ili tri nove pjesme, a onda prirediti nešto veliko. Hoće li to biti Arena Zagreb, još ne znam", prisjetio se i svog koncerta u Areni 2017.

Pročitajte više