Ivana Banfić o teškom životnom periodu: Što će biti dalje i gdje ću živjeti, ne znam

Foto: Nova TV

IVANA BANFIĆ zbog ozljede je morala napustiti Survivor te se vratila iz Dominikanske Republike u Hrvatsku, no čini se kako je povreda ozbiljnija nego što se na prvu činilo.

Naime, Ivana je nakon povratka morala i na operaciju te je otkrila da se nije radilo o uganuću zgloba, već frakturi gležnja.

"Definitivno mi je žao što sam na ovakav način napustila Survivor, a to je da sam ozbiljno povrijeđena. Nakon povratka iz Dominikanske Republike u Hrvatsku završila sam u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu, gdje sam odmah operirana jer je stanje bilo ozbiljno. Operacija je dobro prošla i sada me čeka oporavak od nekoliko mjeseci", ispričala je za Dnevnik.hr

Dodala je kako će svoju kratku avanturu u Survivoru zauvijek pamtiti, ali priznaje kako se ne bi ponovno vratila.

"Bila sam, osjetila, vidjela, borila se i shvatila da to nije za mene. Gladovati, boriti se s gladijatorima 30 godina mlađim od sebe, prolaziti kroz poligone, a život je prekrasan. Bilo mi je prenaporno, nisam to tako zamišljala. Igre su bile svaki dan, i to ozbiljni poligoni. Plivanje, trčanje s preprekama, gađanje i tako non-stop. Malo vremena za odmor, a sve to uz male količine hrane. Jako zahtjevno."

Iako u posljednje vrijeme pokušava privatni život držati daleko od očiju javnosti, progovorila je o događaju koji je narušio njezin mir i obiteljsku idilu.

"Moj život se promijenio nakon potresa u Sisku, gdje sam živjela s obitelji. Trenutno ne živim tamo, moju seosku idilu i mir je srušio potres. Što će biti dalje i gdje ću živjeti, ne znam", rekla je.

Pročitajte više