Ivana Delač slavila rođendan s misicama koje se danas rijetko pojavljuju u javnosti

Foto: Instagram

IVANA DELAČ, bivša Miss Universe Hrvatske, objavila je na Instagramu fotografije sa proslave svog 42. rođendana, a proslavi su prisustovale i druge misice koje su danas rijetko viđene u javnosti.

Ivana je rođendan proslavila u društvu dviju bivših osvajačica titule najljepše Hrvatice, Nina Slamić Gudeljević i Ivana Mišura Vlaović.

Delač je titulu Miss Universe Hrvatske osvojila 2003. godine, nakon čega je diplomirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i počela raditi na organizaciji evenata. Iz propalog braka s poduzetnikom Ivicom Đolom ima 13-godišnjeg sina Nou.

Nina Slamić Gudeljević je od 2004. u braku s poduzetnikom Hrvojem Gudeljevićem, a zajedno imaju i troje djece te s. U potpunosti posvetila obitelji i danas živi povučeno od očiju javnosti.

Ivana Mišura Vlaović udala se prošle godine za 17 godina starijeg bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića, s kojim je bila u vezi od 2018. godine, a sredinom veljače prošle godine svoju su ljubav okrunili svojim prvim zajedničkim djetetom, kćerkicom Vanom.

Pročitajte više