Ivana Delač: Zabavljaju me modne kombinacije koje je nosila moja majka

UZ ORGANIZATORE, goste dizajnere i pokoje lice iz domaćeg javnog života održan je večeras službeni "welcome party" ovogodišnjeg Dreft Fashion Weeka Zagreb. Za one koji još ne znaju, DFWZ počinje sutra u 20 sati u Balonu Boćarskog doma revijom slavne hrvatske umjetnice Ivane Popović. Večer se nastavlja prikazom kreacija mladih dizajnera koji sudjeluju na natječaju "Young? Creative? Chevrolet!" te predstavljanjem kolekcija "Pret A Designa". Sutra će također biti proglašen i pobjednik natječaja "Young? Creative? Chevrolet!" kojeg će proglasiti mlade ikone stila Marijana Batinić i Petra Nižetić. Njih večeras nismo htjeli ometati u druženju Lokalu s gostima DFWZ-a, ali smo zato popričali o modnim običajima bivše Miss Universe Hrvatske, Ivanom Delač.

"Nisam tipična šopingholičarka i probleme ne rješavam kupovinom"

"Nisam krala maminu odjeću, ali sam se smijala tim odjevnim kombinacijama. Kada listam stare albume i gledam fotke s njezinog vjenčanja uvijek me nasmiju frizure koje su se tada nosile", rekla nam je Ivana kojoj se sviđa ideja ovogodišnjeg DFWZ-a koja govori o tome kako se zapravo moda uvijek nekako ponovno vraća. "Sa svakom se novom sezonom povuče nešto iz prijašnjih trendova. Evo, neki dan sam gledala neke kupaće kostime za koje mama kaže da su se nosili kada je ona bila mlada", kazala je Ivana.

Otkrila nam je i da nije tipična trendseterica te da ne pati od shoppinga, a voli odjevne kombinacije u kojima kombinira i skupe i jeftine stvari. "Volim ići u shopping, ali nisam jedna od onih koje tako liječe probleme. Doduše, niti ih nemam", kaže kroz smijeh Ivana. Vjerna svome stilu i dalje izgleda prekrasno, a jedina promjena je frizura kraća 20 centimetara. "Udala sam se, imam dijete i dva nova posla pa je bilo i vrijeme za novu frizuru".


Pročitajte više