Ivana je bila na 20 operacija jer želi izgledati kao lutka za seks

Foto: Instagram

TRANSSEKSUALNA domina bila je na više od 20 kozmetičkih operacija jer želi izgledati kao ljudska lutka.

No Ivana Vladislava, koja se na Instagramu potpisuje i kao bimbo_doll_ivana, tu ne misli stati, a kaže kako mora na još najmanje četiri operacije da postigne izgled kakav želi.

Dosad je ova 26-godišnjakinja pet puta korigirala nos, tri puta grudi, podignula je obrve i smanjila ušne školjke, između ostalog. Kako prenosi The Mirror, na operacije je potrošila oko 87 tisuća funti (oko 740 tisuća kuna).

Prije operacija Ivani se nije sviđalo kako izgleda. "Bila sam jednostavno ružna. Muškarci su me ignorirali i uvijek sam bila 'draga, ali ne lijepa'", rekla je. Danas dobiva puno više pažnje, a samo na Instagramu prati je više od 96 tisuća ljudi.

Ivana, inače profesionalna vizažistica iz Berlina, dodala je kako joj se druge žene smiju. "Kažu da izgledam poput seks lutke. Ja im na to odgovorim da želim izgledati tako", rekla je. "Meni je to kompliment", dodala je.

Ivana radi kao domina dva puta tjedno već sedam godina kako bi si mogla priuštiti operacije, odnosno ovakav izgled. "Ne želim uopće biti normalna, orijentirana sam prema lutkama i težim perfekciji."

Pročitajte više