Ivana Kindl o prekidu 15-godišnje veze: Bilo je vrijeme da se odmorim

Screenshot: IN Magazin

IVANA KINDL progovorila je o prekidu s Alenom Križajem, s kojim je u vezi bila 15 godina.

"Sad sam napokon u periodu kad nisam zaljubljena, o nikom ne mislim. Samo ono, prijatelji, posao i mačke. Od 14. godine sam ja zaljubljena, tako da je bilo vrijeme da se od toga malo odmorim i odahnem", ispričala je u intervjuu za IN Magazin.

Ivana Kindl iskreno o prekidu

20 godina diskografske karijere, novi hit koji puni ljestvice i dugoiščekivani album koji će svijetlo dana ugledati na jesen. Ivana Kindl ima mnogo razloga za slavlje. Odlična vokalistica proteklog je vikenda u intimnom ambijentu dvorca Oršić održala koncert, a tom prilikom našoj je Dorotei Filipaj otkrila kako se nosi s prekidom, gdje pronalazi male životne radosti i koje su joj želje za budućnost na hrvatskoj glazbenoj sceni. 😊

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Najavila je studijski album koji je u pripremi posljednje dvije godine, a upravo je njezin bivši i koautor stihova o bezvremenskoj ljubavi.

''Snimili smo ju za vrijeme prekida i u međuvremenu smo odlučili da će svatko svojim putem što se tiče posla, tako da nakon ove pjesme i novog albuma kojeg sam napravila s Alenom ću raditi s novom ekipom'', rekla je.

Ivana i Alen zaljubili su se 2007. godine.

"Lijep je osjećaj napokon imati nekog kome je stalo. Većina poslovnih suradnika s kojima sam radila više su odrađivali posao bez nekih konkretnih ideja i logistike. Vjerujem da ćemo uspjeti realizirati projekte koje pripremam za sljedeću godinu, a kad nas ulovi inspiracija, radimo na pjesmama koje već sad zvuče zanimljivo", pisala je ona tad na svom blogu.

Pročitajte više