Ivana Knoll objavila prvi selfie nakon izlaska iz bolnice: "Napokon"

Foto: Instagram

IVANA Knoll izašla je iz bolnice nakon što je tamo provela nekoliko dana. Najljepša hrvatska navijačica proteklog je vikenda završila na operaciji, a zbog upale slijepog crijeva i bolova u želucu, na Hitnoj je završila još u četvrtak.

"Napokon doma. Hvala svima na podršci", napisala je na fotki iz svog kreveta. Sudeći po fotki, osjeća se dobro.

Knoll je jučer za Index ispričala da je u subotu ujutro operirana, nakon što je na povratku iz Istre prošlog četvrtka osjetila jake bolove u želucu te je, nakon što joj nisu pomogle tablete, rekla dečku da je odvede na Hitnu.

"Na kraju sam provela cijeli petak na Hitnoj u Vinogradskoj, vidjela sam da su doktori doživjeli sve puno ozbiljnije nego što sam ja mislila da je te sam na kraju dobila dijagnozu upale slijepog crijeva zbog nalaza, iako je moja bol bila blaža nego ona koju imaju osobe s upalom", kazala je Ivana.

"Inzistirala sam da me puste kući i da dođem ujutro. Sljedeći dan sam dobila temperaturu i nalazi su se pogoršali, ali i dalje nisam imala bolove koje bi povezali sa slijepim crijevom. Doktori su odlučili operirati me i operirana sam u subotu ujutro", zaključila je.

Pročitajte više