Ivana Knoll prekinula 13 godina dugu vezu s dečkom: "Život nas je promijenio"

Foto: Instagram

IVANA Knoll otkrila je u nedjelju na Instagramu da je prekinula vezu s dečkom s kojim je bila 13 godina. Navela je i razlog prekida. "Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna", rekla je Knoll. "Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponovit. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", kazala je. Ljubila je poduzetnika Antu koji se navodno bavi nekretninama. 

Prije skoro 10 godina je objavljivala zajedničke fotke s dečkom, nakon što se proslavila - nije nijednu

Inače, Ivana se proslavila kao najzgodnija hrvatska navijačica na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji. Iako na tribinama stadiona nikada nije viđena u društvu muškarca, ranije je često objavljivala zajedničke fotografije s njihovih putovanja po svijetu. Tako znamo da su bili u Budimpešti, Lisabonu, na Oktoberfestu, u Disneylandu, Brazilu, Italiji...

Podsjetimo, Knoll se prije nekoliko dana pohvalila kako je kupila svoj prvi stan u SAD-u. Ona već neko vrijeme živi u Americi, a objavila je u Storyju fotku na kojoj pozira u svom novom domu u Miamiju. "Upravo sam kupila prvi stan u SAD-u. Još uvijek nije vila, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek sam zahvalna svom ocu koji me odmalena odgajao da budem neovisna", napisala je.

"Doslovno si kupila stan zahvaljujući grudima i stražnjici", poručio joj je pratitelj u Instagram Storyju u nedjelju.

Pročitajte više