Ivana Nobilo: Trudnoća me nije amputirala od svakodnevnog života!

IVANA NOBILO, menadžerica i životna suputnica Tonyja Cetinskog, za tjednik Extra potvrdila je kuloarska šuškanja o svojoj prvoj trudnoći. Ivana je, naime, trudna već otprilike četiri mjeseca, iako, kako i sama priznaje, nije sigurna koliko dugo nosi prvo dijete, pretpostavlja da će roditi krajem 2008. godine. Ivana još uvijek nije sigurna kojega je spola dijete, a kako kaže, najvjerojatnije zbog toga što još uvijek ne priželjkuje određeni spol, već joj je potpuno svejedno.

"Potpuno mi je svejedno hoće li biti djevojčica ili dečko. Spol bih htjela znati kako bismo se mogli što prije upoznati. Nemam čak ni osjećaj što nosim pa valjda zbog toga ni ne priželjkujem određeni spol", rekla je Ivana i nadodala kako neće razmišljati ni o imenu djeteta sve dok ga ne vidi kako izgleda, niti će se baciti u nabavku stvari za dijete, aktivnosti koje mnoge (buduće) majke obožavaju.

"Nedorečene stvari i čitanje između redova toleriram samo prilikom zavođenja"

"Pa tko će kupovati svaki dan po jednu stvar? Zar vam stvarno izgledam kao netko tko bi već sada kupio tapete za dječju sobu? To što sam trudna nije me fokusiralo samo na to i amputiralo od svakodnevnog života", Ivana je kao i obično direktno odgovarala na pitanja bez pretjeranih izbjegavanja odgovora i lažnog oduševljenja. "Nedorečene stvari i čitanje među redovima mogu tolerirati prilikom zavođenja, ali kad su konkretne stvari u pitanju tad volim reći bez okolišanja šta mislim. Takav odnos sam postavila i s Tonyjem od prvog dana. U početku mu je to bio šok. Gledao me raširenih očiju i nije mu bilo jasno kako stvari mogu izgovoriti na takav način", pojasnila je, dodajući kako je Tony također s vremenom uz Ivanu i sam takav postao te kako budući roditelji imaju "stvarno rijetko otvoren odnos".

"Muka mi je od onih iz udruge B.a.B.e."

Ivana Nobilo, koja je poznata kao osoba koja voli pomicati granice i preuzimati rizik, osvrnula se na neke nove trendove u društvu među hrvatskim ženama, referirajući se i na neke koje osobno poznaje. "Mislim da bi se žene trebale držati više zajedno. I nisam feministica, dapače, kad čujem neke od onih iz udruge B.a.B.e., a neke od njih su mi bile profesorice u srednjoj školi, muka mi je", priznala je.

"Ne razumijem surogat majke koje najviše od svega vole djecu svojih muževa"

Ivana je komentirala i svoj odnos sa sinom Tonyja Cetinskog, Christianom, kojeg je Tony dobio u braku s bivšom suprugom, manekenkom Antonelom Butigan. "Ne razumijem surogat majke koje najviše na svijetu vole djecu svojih muževa iz bivših veza. Ja sam uvijek bila tehnička podrška kad je Tonyjevu sinu to trebalo, ali tu je bio kraj. Nisam se ni u jednom trenutku ufuravala u ulogu majke, jer je to nemoguće. Ja Christianu mogu biti prijateljica, ali ne i majka. Žene to rade, jer je to društveno prihvatljivo ili poželjno da bi se bolje predstavile", dodala je.

Ljubavna priča Tonyja i Ivane Cetinski medijima je godinama bila uglavnom nezanimljiva, ali razne priče o nevjerama popularnog pjevača kulminirale su prošle godine "izmišljenim skandalom". Jedne su novine, naime, objavile "prisne" fotografije Tonyja i Ivane Banfić pa se počelo pričati o njihovoj ljubavnoj vezi, ali se kasnije doznalo kako su Tony i Ivana žute medije jednostavno odlučili iskoristiti za promociju dueta.

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja javnost je uzdrmala još uvijek nerazjašnjena "njemačka" afera Tonyja Cetinskog s anonimnom plavušom

Ipak, prava priča uslijedila je nakon što su mediji objavili fotografije na kojima se Tony ljubi s plavokosom djevojkom u Düsseldorfu. "To je propast mog života. To je pijano stanje. Napila me i iznapadala. Znam da to ne smijem raditi. Dogodilo se jedanput. Kao da se to nikom ne događa", rekao je pjevač samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja s Ivanom Nobilo, da bi nakon nekoliko tjedana potpuno promijenio priču: "Iskreno, ne sjećam se fotografiranja s tom djevojkom i muškarcem. Imam stotine takvih fotografija, glupo mi je odbiti ljude kad me zamole da poziram s njima za uspomenu. Zanimljivo je, međutim, da je ta slika jedina ‘čista’, dok su ostale fotografije ispod kojih piše da sam ja strastveno ljubio djevojku koja se zove Ana Muhar vrlo loše kvalitete i teško je sa sigurnošću reći tko je, zapravo, na tim fotografijama".

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više