Paradžiković objavila sliku iz Vojvodine: "Da nikad ne zaboravim tko sam..."

Foto: Instagram

IVANA Paradžiković na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira u narodnoj nošnji i prisjetila se dana kada je s obitelji morala napustiti rodni kraj.

"Tko zna…možda odem jedared, kad naiđe red." Ovaj dječak u kukujevačkoj nošnji sam ja i ovo je bila moja kuća. Zalijepila sam fotografiju iznad radnog stola da ne zaboravim tko sam i od kud dolazim. Danas je 32. godine od kada smo morali otići. Tada sam mislila, samo na kratko…danas se čini zauvijek", napisala je Paradžiković uz fotografiju.

Paradžiković je u prvom dijelu objave citirala Balaševićevu pjesmu Stari laloški vals. Prošle godine je na današnji datum priznala da i danas plače na tu pjesmu. Tada je objavila fotografiju svoje rodne kuće u Vojvodini.

"Nisam ja dosao, di da se vracam?"...suze poteku uvijek na taj Đoletov stih na današnji dan. Prije 31 godinu, mi smo morali otići i nikada se vise nismo vratili. Ovo je bila moja kuća. Pitam se... Žive li sada u njoj sretno ti neki tuđi ljudi?" napisala je tom prilikom.

Pročitajte više