Ivana Paradžiković se razljutila: Ostali smo bez goriva na autocesti jer nema pumpi

Foto: Instagram

IVANI PARADŽIKOVIĆ objavila je da putuje, ali da su u jednom trenutku ostali bez goriva. U videu koji je objavila požalila se kako više od 100 kilometara na autocesti nije bilo benzinske pumpe. 

"Smijem se, ali nimalo nije fora ostati na autocesti bez goriva jer nema pumpi! Lampica se upalila negdje kod Marsonije i od tamo pa sve do Lipovljana nema benzinske postaje! Nema. Srušene su. Tri pumpe su izvan funkcije", požalila se Ivana na Instagramu.

Uspjeli su nekako posuditi kanistar od prolaznika kako bi otišli na benzinsku pumpu po gorivo.

"Pretrčavanje preko autoceste je van pameti, kazna je 500 kuna. A što da je auto stao, da nismo uspjeli, na valjda zadnjim parama benzina, skrenuti na odmorište? Tko bi tada bio kriv? Hrvatske autoceste, ja sam mislila da pumpa mora biti na svakih 30-ak kilometara?" napisala je Ivana i označila službeni Instagram profil hrvatskih autocesta.

U komentarima su se pratitelji složili s njom.

"U potpunosti si u pravu, na jako velikoj relaciji nema benze, katastrofa", "Svakih 40 kilometara mora biti", "U desetom mjesecu sam poslao mail pritužbe HAC-u da je to nedopustivo i da prije Slavonskog Broda moraju upozoriti vozače da nema pumpe 120 kilometara", "Nama se isto jednom to dogodilo na tom potezu autoputa pa smo pretrčavali", komentirali su ljudi.

Pročitajte više