Ivana Petković ekskluzivno za Index otkrila: Da, vjenčala sam se i čekam bebu!



JEDNA od najuspješnijih hrvatskih missica Ivana Petković udala se  za svog višegodišnjeg dečka Ivana, sa kojim čeka i dijete. Ivana je u razgovoru za Index priznala da se 5. prosinca udala u crkvi sv. Marka u Zagrebu pred oko stotinjak gostiju.

" Vjenčanje se slavilo u hotelu Westin u dvorani Opera"

"Želja mog supruga i mene bila je da sve u vezi naše veze i vjenčanja ostane tajna dok se ne dogodi. Sad više nema smisla skrivati ovu vijest", rekla nam je lijepa Ivana. "Sretna sam što očito imam diskretne prijatelje koji nisu pričali o našim planovima medijima. Naša svadba bila je puna mladih ljudi, tako da se proslava pretvorila u pravi tulum." Vjenčanje se slavilo u hotelu Westin u dvorani Opera", otkriva Ivana.

"Bilo je to vjenčanje iz snova za mene i mog supruga Ivana"

"Bilo je to vjenčanje iz snova za mene i mog supruga Ivana. Sve je bilo prekrasno uređeno. Prostor je bio ispunjen bijelim drvcima, i ispunjen orhidejama. Sve je bilo sređeno u skladnu s ovim blagdanskim razdobljem", komentirala nam je. "Zima je i inače moje doba, tad mi je rođendan, tad je Božić, moj najdraži blagdan i sve nam se poklopilo lijepo."

Zaruke u Istanbulu

Ona i njezin suprug zaručili su se prije par mjeseci u Istanbulu, dok su bili na jedrenju. "Zaručili smo se u Istanbulu, dok smo bili na jedrenju, na odmoru." Njezin suprug Ivan nije javna osoba, pa pretpostavljamo da je i to jedan razlog zašto njihova veza nije medijski eksponirana.

"Da, čekam bebu. Moja trudnoća došla je kao još jedno lijepo iznenađenje"

"Da, čekam bebu. Moja trudnoća došla je kao još jedno lijepo iznenađenje pa smo osim svadbe imali još razloga slaviti", kaže ljepotica. "S trudnoćom sam već skoro na pola puta. Sve u svemu, jako sam sretna". Ivana je krunu za Miss Hrvatske osvojila 1997., i izazvala pomutnju u javnosti s obzirom na to da je krunu preuzela od Lejle Šehović, danas supruge Tarika Filipovića.

Modne piste i usavršavanje nakon rođenja djeteta

Ljepotica se tijekom skandala ponijela kao prava dama, a na svjetskom izboru bila je uvrštena među deset najljepših. Otkrila nam je i kako bi se nakon rođenja bebice voljela vratiti modnom svijetu, no za nju je zasigurno to manje bitno, s obzirom na to da ima i svoju producentsku kuću, koju je nakon što je diplomirala ekonomiju, osnovala sa prijateljicom. Planira i usavršavanje u struci, nakon što na svijet donese prinovu. Ivani i njezinom suprugu čestitamo na nadolazećoj prinovi i vjenčanju.

Pročitajte više