Ivana Popović golišave manekenke poslala pred srednjovjekovni oltar

IVANA POPOVIĆ i Toni Rico sinoć su u atriju crkve Sv. Marka u Hvaru predstavili svoje modno viđenje sezone proljeće/ljeto za daleku 20014. Modeli, naravno, i nisu posebno inovativni, ali oba dizajnera uspjela su šokirati na već uhodan način - postavljanjem golišavih modela i obnaženih poprsja u čedni atrij crkve s bogatom poviješću.

Ivana Popović ovoj kolekciji je, onako od oka ocijenjeno, posvetila više pažnje nego što je dosadašnjim običavala - modeli su izrađeni u bogatom i kvalitetnom materijalu, mahom svili, a i svi su ručno bojani i oslikani.

Toni Rico inspiriran mediteranom

Uz nekoliko tehničkih poteškoća i velikim zakašnjenjem zbog stalnih nestanka struje Popovićka i Ricov uspjeli su izložiti svoje modele uz božićnu glazbu, a Rico se u svojoj kolekciji, kako kaže, okrenuo mediteranu, prvenstveno rodnom mu Hvaru.

Kad se Popovićki podsmjehuju...

Toniju i Popovićki s novom kolekcijom želimo puno sreće, a ovu priliku iskoristit ćemo da posjetimo na posljednje izlaganje Popovićke (na posljednjem Cro A Porteru) kada je od publike i kritike uspjela imamiti jedino podsmijeh. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje!

Pročitajte više