Ivana Trump o novoj hrvatskoj misici: "Da hoću, mogu je u sekundi deportirati"

Screenshot: Luka Šangulin/Index

IVANA TRUMP, prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, bila je članica žirija koji je sinoć izabrao Korčulanku Miju Rkman za novu hrvatsku Miss Universe. Nakon izbora organiziran je party za odabrane u jednom zagrebačkom hotelu, a Ivana je iskoristila priliku da upozna hrvatsku misicu. Kad smo je upitali što misli o njoj, nije štedjela na komplimentima.

"Bila je famozna, moja favoritkinja. Nije najviša od djevojaka, ali je pametna, lijepa i egzotična. To mi se sviđa kod nje", rekla nam je prva gospođa Trump.

Otkrila nam je i da je popričala s Mijom te su je se dojmili njeni planovi za budućnost. Naime, lijepa Mia prema Ivaninim riječima želi studirati u SAD-u, točnije u Phoenixu.

"Kad završi dvije godine studija otići će u Ameriku. Ja je neću deportirati, a to mogu napraviti u sekundi!", rekla nam je uz smijeh pa nastavila: "Bit će fantastična, jako je pametna, ambiciozna i lijepa. Dobro će proći na svjetskom izboru i dobro će predstaviti Hrvatsku."

Godinama već Ivana Trump posjećuje našu zemlju, u kojoj je stekla dobre prijatelje.

"Volim Hrvatsku, imam brod i išla sam na Hvar, Korčulu, Brijune, Dubrovnik i Split", ispričala nam je.

Otkrila nam je i da je Hrvatska nezaobilazan dio njene ljetne rute, koja počinje u Saint Tropezu, proteže se preko Cannesa, Monaka, Grčke, Turske, Crne Gore i Hrvatske te završava u Veneciji.

Talijanski kralj cipela Gimmi Baldinini nije skrivao da ga je Ivana oduševila te ju je pozvao kod sebe u Rimini.

"Draga je, lijepa i jako pametna".

Pročitajte više