Ivana Vasilj demantirala aferu: Nisam se poljubila s Brunom Oreškovićem, nego s njegovom prijateljicom

OD KADA su u javnost procurile inkriminirajuće fotografije aktualne Miss Hrvatske Ivane Vasilj u klinču s aktualnim Misterom Brunom Oreškovićem i njegovom prijateljicom, svi bruje o navodnoj novoj vezi lijepe plavuše. Ipak, prema njezinoj verziji priče koju je otkrila Red Carpetu istina je malo drukčija.

"Nisam u vezi s Brunom Oreškovićem"

"Nisam osoba koja se ljubi s drugima dok je u vezi. Bili smo vani, zagrlila sam se s Brunom, a na fotografiji uslikanoj s leđa izgledalo je kao da smo se poljubili. Nas dvoje smo samo prijatelji i ništa više. Nismo se ljubili", kazala je Ivana, ali i priznala kako se tu večer ipak poljubila, samo s nekim drugim.

"Njegova se prijateljica malo opustila, ne znam što joj je bilo. Došla je do mene, razgovarale smo i ona me poljubila", rekla je Ivana. Požalila se kako je njezin tadašnji dečko prekinuo s njom nakon što je vidio fotografije.

"Ne trebam se nikome opravdavati, nisam ništa loše učinila"


"Nakon što je vidio slike, moj dečko je prekinuo sa mnom. Mediji su toliko napuhali tu priču da nije imao izbora. Ipak, to nije bio jedini razlog i on ne misli da sam bila u vezi s Brunom jer me poznaje". Ivana dodaje kako je mlada, nije udana, nije zaručena i ne treba se nikome opravdavati jer nije ništa loše učinila, a Bruno, kao pravi đentlmen, nije htio komentirati "svoju privatnost, niti privatnost drugih mladih dama".

Pročitajte više