Ivanka Trump pohvalila se fotkama i snimkama sa slavlja sina najbogatijeg Indijca

Foto: Instagram/Profimedia

Ivanka Trump na Instagramu se pohvalila fotografijama i snimkama s predsvadbenog slavlja Ananta Ambanija i Radhike Merchant. U Indiju je otputovala u društvu supruga Jareda Kushnera i njihove kćeri.

"Anantu i Radhiki želim beskrajnu sreću i ljubav dok se zajedno upuštaju u ovu prekrasnu avanturu", poručila je Ivanka na Instagramu i pokazala haljine koje je nosila na slavlju.

Na slavlju je pjevala Rihanna, čiji su nastup navodno platili šest milijuna eura. Na Twitteru su potom osvanule brojne reakcije, a mnogi su pisali da je pjevačica djelovala jako nezainteresirano. Uz pop i R&B superzvijezdu, na slavlju je nastupio američki mađioničar David Blaine te su održane tradicionalne ceremonije u hramskom kompleksu.

Iako je predsvadbeno slavlje sada trajalo tri dana, službeno vjenčanje neće se održati do srpnja. Podaci o vjenčanju još nisu poznati.

Podsjećamo, Anant Ambani (28) je sin Mukesha Ambanija, čelnika indijskog konglomerata Reliance i najbogatijeg čovjeka u Indiji, s neto bogatstvom od 114 milijardi dolara prema Forbesu.

Pročitajte više