Ivo Gregurević se nakon razvoda zaljubio u Lambašu pa onda zavolio policajku

Screenshot: YouTube

IVO GREGUREVIĆ nije bio jedan od onih glumaca koji pune naslovnice tabloida svojim privatnim životom. Samozatajan i povučen, Gregurević je svoj život držao dalje od očiju javnosti, a tog se pravila pogotovo držao kad je bila riječ o ljubavi.

Gregurević je jednom bio oženjen te iz tog braka ima 40-godišnjeg sina Marka. Ljubio je i glumicu Dubravku Ostojić koju hrvatska publika najviše pamti po ulozi Sanje Grospić u seriji Naša mala klinika.

Ivo je nakon te veze nastavio svoj ljubavni život držati podalje od medija i obožavatelja, sve dok nije upoznao mladu glumicu Dolores Lambašu. Ivo i Dolores upoznali su se kad je on imao 49 godina, a ona 21, a navodno ga je osvojila svojim talentom za glumu.

U vezi su bili pet godina tijekom kojih su se svađali, prekidali pa mirili, a čak se šuškalo i o vjenčanju. Do njega ipak nije došlo te su 2007. godine prekinuli. Lambaša je nakon toga završila u zagrljaju Frane Lasića, a o ljubavnom životu Ive Gregurevića ponovno se ništa nije znalo sve do 2015. godine.

Otad se Gregurevića povezivalo s misterioznom brinetom koja je navodno inspektorica u MUP-u i s kojom se u nekoliko navrata mogao vidjeti u centru Zagreba.

Ipak, nije krio da je njegova najveća ljubav gluma, a to pokazuje i 90 filmova, 19 TV serija te 30-ak kazališnih predstava koje je ostavio iza sebe.

Pročitajte više