Marijana iz Beograda za Index: Nemešu i meni je lijepo zajedno, samo želimo biti sretni

MARIJANA i Nemeš konačno su našli vremena da provedu par dana nasamo. Pobjednica Big Brothera otputovala je s Nemešom u Beograd gdje će ostati nekoliko dana. Njena kći je trenutno kod oca Ivana Čvrljka koji je došao s broda. "Nemate pojma pod kojim sam pritiskom i inače, a osobito zadnjih dana. Pokušavam izbalansirati svoj emotivni život s brigom oko kćerkice, gdje mi je ona, naravno, važnija. Trudim se naći svoj mir i izaći svima u susret, ali sam nekako uvijek krivo shvaćena. Nije mi jasno zašto smo mi još uvijek tako velika vijest i ne znam što svi žele od nas?", pita se pobjednica prvog regionalnog Big Brothera.

"Nadamo se najboljem i samo želimo biti sretni"

"Reći ću vam da nam je lijepo zajedno, ali tek se mnoge stvari trebaju srediti. Nadamo se najboljem i samo želimo biti sretni", napisala nam je Marijana u sms poruci te na kraju dodala: "Pozdrav iz Beograda"! Da je njegova kći ovih dana otputovala u Beograd, potvrdio nam je i Marijanin otac, Ivo Kovačević. "Otišla je u Beograd, bit će kratko, vraća se za nekoliko dana. Više vam ne mogu reći", izjavio je Ivo za Index. Rekao nam je i da je mala Korina s ocem, Ivanom Čvrljkom koji je prije nekoliko dana došao u Hrvatsku. "Dijete je kod Ivana, što je sasvim normalno. Ima već sedam dana da je kod njega", kaže Marijanin otac.

Nemeš nam je prije prošlog tjedna potvrdio da su on i Marijana ponovo zajedno, ali nije želio govoriti o detaljima. "Reći ću vam da smo Marijana i ja zajedno. I to je sve sto ću reći. Nitko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti ima potrebe da se zna tko je tu koga zvao i o čemu smo razgovarali", izjavio je Nemeš prije nekoliko dana. Zaljubljeni par sad konačno ima priliku da uživa u zajedničkim trenucima nasamo, bez brojnih kamera koje prate svaki njihov korak.

Pročitajte više