Iz kafića u Splitu se oglasili o optužbama da ne služe kavu nakon 13 h zbog stranaca

Foto: Facebook

NAKON što se jedna Splićanka požalila da su joj u jednom kafiću rekli da "ne kuhaju kavu iz 13 sati jer turisti preferiraju koktele", za Index su se oglasili iz prozvanog kafića.

"Moramo kazati da je riječ o netočnoj informaciji plasiranoj od strane gnjevnih građana odnosno posjetitelja plaže Kašjuni čiji smo koncesionari te nam je plaža Ugovorom o koncesiji dodijeljena na gospodarsko upravljanje. Kao ugostiteljska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom iznad svega poštujemo svakog gosta bez razlike je li domaći ili strani. Na plaži su dva beach bara te ako se zbog velikih gužvi koje su nas svih iznenadile u ovoj turističkoj sezoni kava ne služi na jednom od objekata, sigurno se služi na drugom objektu u neposrednoj blizini", kažu iz kafića.

"Dotična gospođa iz samo njoj znanih razloga plasira u medije netočne i u najmanju ruku zlonamjerne informacije samo iz razloga što ju je djelatnik u beach baru uljudno zamolio da sačeka jer imamo jako veliku gužvu i manjak kadra na što gospođa automatski odgovara prijetnjom da smo za pola sata u svim medijima. Na kraju možemo zaključiti, a što je i naše zlatno pravilo da se svakom gostu obraćamo s maksimalnim poštovanjem bez razlike je li domaći ili strani te se ograđujemo od zlonamjernih komentara i informacija", poručuju.

 

Pročitajte više