Iz Plesa sa zvijezdama napokon ispala ukočena Ana Ugarković, Franka i Kožulj u finalu

U ČETVRTOJ sezoni showa Ples sa zvijezdama finalisti su Ištvan Varga i Franka Batelić te Gordan Kožulj i Ana Herceg. Nakon sedam emisija iz showa je napokon ispala ukočena Ana Ugarković. Sa svojim plesnim partnerom Nicolasom, Ana je večeras, kao i u svim prijašnjim emisijama, dobila najmanji broj bodova žirija, ali i gledatelja koji su je, moglo bi se reći, izbacili iz showa.

"Vidim da si se konačno oslobodio"

Gordan Kožulj i njegova plesna partnerica Ana Herceg večeras su otplesali cha, cha, cha i quickstep. Četveročlani žiri bio je pun pohvala na račun Gordanovog držanja koja se vidljivo popravilo. "Vidim da si se konačno oslobodio. Dugo vremena je tinjalo to u tebi, ali večeras sam vidio da je tvoj ples napokon bio spontan. Sve u svemu vrlo sam zadovoljan", rekao je Elio Bašan koji je u večerašnjoj, polufinalnoj emisiji, bio prepun šala.

"Iz ovakvih ruku ne može izaći nebrušeni dragulj"

Nakon izvrsnog plivača i seksipilne Ane Herceg na red su došli Ištvan Varga i Franka Batelić. Kao i u proteklim emisijama, Franka i Ištvan bili su najbolji. Osim koreografije, kondicije i Frankinih pokreta, Milka Babović posebno je pohvalila Ištvana i njegovo plesno umijeće te brojne medalje koje je osvojio tijekom karijere. "Iz ovakvih ruku ne može izaći nebrušeni dragulj", komentirala je Milka. Franka i Ištvan u polufinalnoj su emisiji osvojili sveukupan zbroj ocjena 79, za svoju izvedbu jivea i slowfoxa.

"Dobar kostim, ali puno grešaka"

Posljednji večeras plesali su Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit, koji su se također našli i posljednji na ljestvici bodova. Iako joj se držanje popravilo, Ana je razočarala žiri jiveom i svojim nogama koje nije dizala kada je trebala već kad su trebale biti na tlu. "Dobar kostim, ali puno grešaka", rekao je Dinko dok joj je Davor Bilman priznao da izgleda poput automobila koji ima poteškoće s parkiranjem. Za svoj ples večeras dobili su tek 54 boda.

Svoje plesno umijeće pokazala je i voditeljica Barbara Kolar koja je otplesala nekoliko plesova s Davorom Bilmanom. Osim što je oduševila publiku, Barbari su zapljeskali članovi žirija.

Pročitajte više