Iz šale tražio gole fotke kad je naručivao pizzu, dobio odgovor kojem se smijao pet minuta

Foto: Reddit

TIP koji je od Pizza Huta u svojoj narudžbi zatražio "gole fotke" dobio je odgovor kojem se ni najmanje nije nadao.

24-godišnji Tyler Torrey, iz Sewarda na Aljasci, krajem svibnja bio je u hotelu i odlučio naručiti pizzu iz lokalnog Pizza Huta. Čisto iz fore, u "uputama za dostavu" online napisao je neka mu pošalju gole fotografije, samo da vidi hoće li dobiti odgovor. 

I dobio ga je. Uz pizzu koju je naručio dobio je i jednu bez umaka, sira i priloga - golu pizzu. Član osoblja Pizza Huta uz poruku u kutiji dodao je i smajlić.

When you put “send nudes” in the Pizza Hut delivery instructions... from r/funny

"Dostavljač nije rekao ništa, a nisam ni ja. Nisam očekivao da će se išta dogoditi kad sam napisao da pošalju gole fotke. Mislio sam da će se osoba koja će to čitati u najboljem slučaju nasmijati, a u najgorem uvrijediti", rekao je za Unilad.

>>Zaposlenica Pizza Huta dobila otkaz zbog vica na kutiji:"Što je zajedničko ginekologu i dostavljaču pizze?"<<

"Zadnje što sam očekivao je da će Pizza Hut moju šalu odvesti korak dalje. Nikad nisam pisao ništa smiješno u uputama. Smijao sam se dobrih pet minuta", dodao je. 

"Tijesto je bilo besplatno i zapravo sam ga pojeo pola. Mislio sam da će mi naplatiti dvije pizze, ali nisu", zaključio je mladić koji je priču podijelio i na Redditu gdje je postala hit.

Pročitajte više