Iz srpskog kviza namjerno izbacili najboljeg igrača pa ih iznenadio kraj igre

Foto: Prva TV

GLEDATELJE srpske Najslabije karike razljutio je ishod u jednoj od ovotjednih emisija. Natjecatelji su ponovno pred kraj igre izbacili jačeg od sebe. 

Uroš Čakar iz Beograda je u četiri kruga statistički bio najjača karika, no njegovi kolege su ga u pretposljednjem krugu izbacili iz igre. Tim potezom nastojali su olakšati osvajanje 308.000 dinara (oko 2600 eura).

"Bojao sam se da će do ovoga doći. Tijekom cijelog kviza sam bio najjača karika, naravno da je svima lakše igrati s nekim tko je slabiji. To je klasičan izbor slabijeg protivnika. Mislim da sam finale zaslužio više nego neki koji su tamo", rekao je Uroš po izlasku iz studija, prenosi Telegraf.rs.

U igri su potom ostali Igor Janjić i Aleksandar Puškaš, koji su vjerojatno očekivali da će finale biti lakše nakon što su izbacili najjačeg. No njihovo je znanje u finalnoj igri bilo izjednačeno. Rezultat je bio neriješen, pa se igra još morala nastaviti.

Naposljetku je pobjedu odnio dvadesetogodišnji Igor, jedan od najmlađih natjecatelja i pobjednika kviza. Rekao je da će osvojeni novac potrošiti na putovanje sa svojom djevojkom.

Pročitajte više