Iza Sandre Bullock nekoliko je najtežih tjedana u životu

Foto: Getty Images

SANDRA BULLOCK prvi put viđena je u javnosti otkako joj je prošlog mjeseca preminuo otac John W Bullock u 94. godini.

Oskarovka se pojavila na 25. holivudskoj proslavi ELLE Woman, gdje je došla podržati svoju kolegicu Sarah Paulson.

"Mislila sam napisati lijepi govor oko svih stvari koje volim o Sarah Paulson... ", započela je. "No imala sam usranih nekoliko tjedana. Preminuo mi je otac, umrla su mi oba psa. Upalite TV ili računalo i vidite beskrajne tragedije. Čini se da danas više nego ikad, imate li vaginu, morate biti i ratnica. Stoga se ne osjećam dobro. Pa sam večeras odlučila govoriti o svim stvarima koje ne volim o Sarah".

Embed from Getty Images

"Ne volim njezinu hrabrost i ne volim što je inspirativna. Ne volim što voli toliko duboko i otvoreno. I ne sviđa mi se da je drugi izvanredni ljudi toliko otvoreno i duboko vole jer to samo baca svjetlo na to da ja moram biti bolja. Ne volim njezine radne navike. Podsjećaju me da moram raditi više".

Spomenula je i njezinu djevojku, Holland Taylor, koja je također bila tamo. "Ne sviđa mi se to što me njihov život podsjeća da moram biti bolja cura", našalila se.

Embed from Getty Images

U teškim trenucima Sandru je tješio dečko Bryan Randall. 52-godišnji njujorški fotograf navodno joj je rame za plakanje i najveća podrška. Zajedno žive tri godine.

Sandra ima dvoje djece, Louisa (8) i Lailu (6) koje odgaja s Bryanom u Beverly Hillsu.

Bila je u braku s Jessejom Jamesom od 2005. do 2010. godine.

Njezina sestra Gesine (48) također se oprostila od oca, raznog veterana rođenog davne 1925. godine. Njegova supruga Helga, Sandrina majka, preminula je 2000. godine.

Embed from Getty Images

Sandra je rođena u Virginiji, no 12 godina odrastala je u Njemačkoj (Nürnberg) i Austriji (Beč i Salzburg).

Kad se vratila u New York studirala je glumu, a nakon što se preselila u Los Angeles brzo je postala filmska zvijezda. Otad glumila je u više od 30 filmova te dobila Oscar za ulogu u Priči o prvaku (The Blind Sude, 2010.). Godine 2013. bila je nominirana za najbolju glumicu za film Gravitacija.

Pročitajte više