Izašao trailer za dugoočekivani film Wesa Andersona: "Ugurao pola Hollywooda u njega"

Foto: YouTube

OBJAVLJEN je prvi trailer za dugoočekivani novi film legendarnog redatelja Wesa Andersona, Asteroid City, i odmah je postao veliki hit na YouTubeu. U roku od jednog dana trailer je skupio više od 7.5 milijuna pregleda i na tisuće komentara, a ljudi su uglavnom oduševljeni viđenim.

Prije svega valja naglasiti kako je Anderson za ovaj film okupio samu holivudsku glumačku kremu, uglavnom sve takozvane A-listere. U filmu glume Tom Hanks, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Edward Norton, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Adrien Brody, Margot Robbie, Steve Carell, Liev Schreiber, Matt Dillon, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Rupert Friend i još mnogi drugi.

"Strpao je cijeli Hollywood u film"

Ljubitelji Andersonovih filmova odmah su uočili kako je i ovaj film odradio u svom veoma prepoznatljivom stilu, a to su zaključili i brojni korisnici YouTubea koji su komentirali trailer.

"Već po thumbnailu trailera vidi se da je njegov film", "Samo Wes Anderson može okupiti ovakvu glumačku ekipu na jednom mjestu", "Ima toliko A-listera da u trailer nisu stali Margot Robbie i Ed Norton", "Kad misliš da je Wes Anderson došao do vrhunca, on napravi ovo", "Baš mi je drago što je pola Hollywooda strpao u jedan film", "Točno sam ovako zamišljao ovaj film", samo su neki od komentara.

Radnja filma odvija se u izmišljenom američkom pustinjskom gradiću oko 1955. godine, a prati oca četvero djece koji ih vozi u posjet djedu. Putem mu se pokvari automobil u Asteroid Cityju i prisiljeni su tamo ostati. U gradu upoznaju brojne ljude i počnu se događati razne neobične stvari.

Pročitajte više