Izašao trailer za reboot serije Princ iz Bel-Aira, ljudi pišu: Ne mogu dočekati

Screenshot: YouTube

IZAŠAO je prvi trailer za reboot serije Princ iz Bel-Aira. Nova serija, jednostavno nazvana Bel-Air, puno je ozbiljnija nego sitcom iz devedesetih. Vraća se kao drama modernog doba.

U originalnom sitcomu, koji se prikazivao od 1990. do 1996. godine, zabrinuta zbog sinovljeve nespremnosti da život shvati ozbiljno, tinejdžera Willa (Will Smith) majka šalje tetki Vivian i njezinoj obitelji u kalifornijski Bel-Air, da bi se ondje uozbiljio i naučio odgovornosti.

 

U novoj verziji to se opet događa, ali ovoga puta je u sukob na košarkaškom terenu uključeno oružje, a kriminalac iz Philadelphije traži Willa, kojeg sada glumi Jabari Banks. Postoje i mnoge druge razlike. Primjerice, tetka Vivian i tetak Phil u rebootu izgledaju puno mlađe.

No jedna stvar ipak ostaje ista. Will Smith i dalje je uključen u projekt, ali ovoga puta kao izvršni producent, a ne kao glumačka zvijezda. 

Will se oglasio i objavio trailer za Bel-Air na svom Instagram profilu, a do sada ga je pregledalo više od milijun ljudi. 

"Evo ga! Naš prvi trailer je ovdje", napisao je između ostaloga u objavi. 

"Ne mogu dočekati", "Ovo izgleda odlično", "Izgleda kao puno mračnija verzija originala", "Sviđa mi se", "Ipak mi se više sviđa stara verzija", "Izgleda mračnije od originala, ali ipak ću pogledati", "Čini mi se da će biti dobro", pisali su fanovi u komentarima.

Pročitajte više