Izazovno ili neukusno? Ovo su sinoćnje modne kombinacije naših pjevačica

Foto: Duško Jaramaz, Hrvoje Jelavić/Pixsell

SEVERININO izdanje za treninge i pozornice, koje je predstavila prvog dana CMC festivala u Vodicama, bilo je samo uvod u boje, dezene i konstrukcije koje su u drugoj, natjecateljskoj večeri pokazale brojne pjevačice i one koje to žele postati.

Glazbeni festival ili "Ples sa zvijezdama"? Na trenutke je, zbog količine šljokica koje se ne bi posramilo ni klizačko natjecanje, bilo teško pogoditi. I dok se Lidija Bačić držala provjerene seksi kombinacije, a Andrea Šušnjara svoje tradicionalne večernje oprave, neke su dame odlučile riskirati.

To se u prvom redu odnosi na Ivanu Kovač te izvjesnu Alyu, debitanticu koja je, podsjećajući na Maju Šuput otprije deset godina, odlučila da je zapamtimo već u prvom većem pojavljivanju. Ipak, kraljica rizika, i pjesmom i stilom, sinoć je u Vodicama bila Vjekoslava Bach, voditeljica koja je odlučila zapjevati nakon dulje stanke.

Koja je od dama najbolje, a koja najgore odjevena? Svoju favoritkinju pohvalite zelenom strelicom, a najgore odjevenu možete pokuditi crvenom.

 

Pročitajte više