Izbjeglica iz Egipta kod kojeg se šiša Gvardiol: Dolazi već 4 godine, dobar je dečko

Foto: Instagram

AYMAN YOUSSIF egipatski je frizer sa zagrebačkom adresom kod kojeg se šiša hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol.

Njegovu frizuru želi sve više muškaraca, a njegov frizer ne skida osmijeh s lica. Termini su mu većinom puni, a i javno mu stižu pohvale za frizerski zanat, javlja RTL Danas. Na pitanje koja je tajna frizure i brade Joška Gvardiola, popularni frizer odgovara: "Kaže što treba i mi napravimo što možemo. Oko 4 godine on dolazi, malo slabije otkad je otišao u Njemačku. Dobar je on dečko jako."

Stizao je na frizuru prije odlaska iz Zagreba i njegov suigrač iz Leipziga Dani Olmo, kao i sadašnji nogometaši Dinama Josip Šutalo i Luka Ivanušec te boksač Filip Hrgović. Ovaj frizer i brijač s obitelji je stigao u Hrvatsku prije 8 godina kao imigrant iz Egipta. Ovdje se osjeća kao kod kuće i uspješno vodi obrt.

U salonu vlada odlična atmosfera

"Ovdje uvijek vlada odlična atmosfera, a Ayman uvijek ispoštuje svaku želju koju imaš", kazao je Aymanov klijent Filip Grahovac. "Izuzetno profesionalan, zna što radi i zato ljudi dolaze i vraćaju se", ističe drugi njegov klijent Senad Smajlović.

Kako to obično biva, posebno nakon svjetskih nogometnih prvenstava, mnogi žele nove frizure, baš poput onih kakve imaju njihovi najdraži igrači. Primjerice, nekad je bila popularna fudbalerka, pa talijanka, a dugo je tražena i frizura Cristiana Ronalda. Sada - novi trend i novi klinci.

"Ima dosta fanova Gvardiola i Ronalda. Posebno oni mali, tinejdžeri. Puno njih želi istu frizuru, ali on ima dobru bradu i kosu. Tko ima sličnu kosu, možemo mu to napraviti", kazao je Ayman.

Pročitajte više