Izbor ljepote u BB-u: Marijana je Miss, Lester je Mister

U BIG BROTHER kući jučer je organiziran izbor za miss, koji je oduševio posebno muške stanare. Djevojke su se uredile i pokazale čime raspolažu i što sve znaju.

U prvom krugu pred "stručni žiri" su izlazile stanarke luksuza odjeveno po vlastitoj želji, a otpadnici su ih gledali na televizoru. Stanarke s otpada također su zablistale, a sve su na sebi nosile brojeve te u stilu pravih manekenki izlazile na pistu. Bojana se nije baš najbolje snašla s manekenskim hodom, što je i sama komentirala. Istaknula se Tamara, koja je po pisti šetala jako zavodljivo, baš kao i Slavica. Soraja se pokazala u haljini koja joj je otkrivala gola leđa te je bila jako zapažena.

Lester je ostao bez daha kada se Soraja pojavila u badiću

Djevojke su odradile i scensku točku. Otpadnice su bile malo provokativnije od stanarki luksuza. Muškom dijelu je najzanimljivija bila Soraja kada je izašla u kupaćem kostimu. Dečki su pljeskali, a neki su skoro završili kobno. Lester nije mogao doći k sebi kada ju je vidio pa su ga Džordž i Duško zafrkavali da je potpuno ostao bez daha. Glasovima žirija u polufinalu su prošle Tamara, Marijana, Soraja i Dragana. Nakon tog proglašenja, djevojke su izjavile da žele jedino "mir u svijetu", a na kraju je pobijedila Marijana.

Soraja je osmo svjetsko čudo, Radašin plaši žene, a Dragana gata

Birao se i najljepši muškarac, a pobjedu je odnio Lester. Ukućane je BB ispitivao o njihovim talentima, a Lestera o striptizu. Marijana je rekla da je njezin poseban talent hod po zemlji i spavanje zatvorenih očiju. Tamara zna glumiti, a Soraja pjevati, pa je i ostale nagovorila da joj se pridruže u pjesmi, a oni su bili zadovoljni njezinim nastupom i čestitali joj. Soraja je skromno, na pitanje o tome koje je osmo svjetsko čudo, odgovorila da je to ona. Draganin poseban talent je gatanje te je također otkrila da misli kako nije loše biti mediokritet.

I muški su predstavili svoje talente. Radašinu najbolje ide plašenje žena, a on je morao i odgovarati na provokativna pitanja. Slavica ga je pitala bi li obrijao brkove da ona pristane spavati s njim, a on joj je odgovorio da bi to učinio zbog bolje ženske.
 

Pročitajte više