Izbornik ponosan na njihove uspjehe: Čime se bave Bruno i Toni, sinovi Zlatka Dalića?

Foto: Facebook

ZLATKA DALIĆA i hrvatsku reprezentaciju sinoć je u Kataru podržala njegova supruga Davorka s kojom ima dvojicu sinova - Tonija (29) i Brunu (24). 

Bruno je nedavno magistrirao na prestižnom sveučilištu UPF Barcelona School of Management, a Toni je prije tri godine stekao diplomu za digitalni marketing. Toni trenutno, osim što je poznati DJ na Zrću, obnaša i funkciju u NK Varaždin te je zaposlen u jednoj banci.

"Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi", rekao je Dalić jednom prilikom za domaće medije. Na društvenim mrežama Zlatko nerijetko objavljuje fotografije sa svojom djecom.

Davorka je Zlatku najveća podrška dok on s reprezentacijom ispisuje povijest. Zaljubili su se još u srednjoj školi, a Dalić je prvo igrao za Hajduk pa je do Livna dolazio samo kada je imao slobodne dane. Zatim je Davorka došla u Split, no Dalić je krenuo prema Vinkovcima u današnju Cibaliju. Tek kada je završila fakultet, doselila se u Varaždin, gdje je Dalić igrao za Varteks. 

Par se vjenčao 1992. godine. Crnokosa Livanjka ne nameće se u medijima i nije aktivna na društvenim mrežama. Povremeno prati supruga na javnim događajima, ali je posvećena obitelji i kućanstvu. Završila je studij ekonomije, ali koliko je poznato, ne radi u struci.

Pročitajte više