Izdanje Playboya iz 2004. s intervjuom Aleksandra Vučića prodaje se za 855 eura

Foto: Profimedia/Twitter

SRPSKO izdanje magazina Playboy iz 2004. godine u kojem je intervju s Aleksandrom Vučićem prodaje se za čak 855 eura.

Intervju sadašnjeg predsjednika Srbije pod naslovom "Urbani radikal nad Beogradom" našao se na stranicama popularnog časopisa, a u njemu mu je književnica Isidora Bjelica postavila 20 pitanja, i ne sluteći da će za više od 10 godina on biti predsjednik Srbije.

Magazin se sada našao na stranici za prodaju, a oni koji ga žele kupiti morat će izdvojiti pozamašnu svotu novca. "Sada je ovaj intervju u Playboyu jedan nevjerojatan nadrealan novinarski raritet", piše u opisu oglasa.

Vučić je za potrebe intervjua pozirao na krevetu u bijeloj košulji na kockice. Dok jednom rukom poput Dioniza drži grožđe iznad glave, u krilu mu se nalazi zdjela s voćem, a u drugoj ruci drži knjigu. Za naslovnu fotografiju intervjua odabrana je ona na kojoj se Vučić smješka. Također, Vučićevi odgovori zasigurno su podigli cijenu ovog izdanja Playboya.

"Putovao sam u Podgoricu, prvim jutarnjim letom, onim u 5.45. Mi, savezni poslanici, imali smo pravo na avionske karte, pa mi je greškom dana karta na ime mog stranačkog kolege Dragana Todorovića. I tako ljubazni gospodin na čekiranju mi kaže: 'Super, gospodine Vučiću, ja ću se sad praviti da vas nisam prepoznao i da ste vi gospodin Todorović, a sada priđite malo ako možete'", priča Vučić.

"Ja se tu oduševim, računam, sada će mi otkriti nešto oko poslovanja firme, neke malverzacije, neku korupciju u najmanju ruku. Kada čovjek tiho reče: 'Gospodine Vučiću, zakopčajte šlic.' Kad u zemlju nisam propao! Nisam od blama došao sebi sljedeća tri dana", završio je jednu od svojih anegdota.

Pročitajte više