Izdvojili smo najskuplje aute na Index Oglasima, jedna marka apsolutno dominira

Foto: Index Oglasi

KORISNICI internet oglasnika najčešće oglase poredaju po cijeni od najniže prema najvišoj. To itekako ima smisla, ali nas je zanimalo što će nas dočekati kada napravimo upravo obrnuto. Na Index Oglasima su trenutno oglašene više od 42 tisuće osobnih automobila, a mi smo ih poredali od najskupljih prema najjeftinijima. 

Lamborghini Aventador Roadster o kojem smo već pisali zauzeo je uvjerljivo prvo mjesto s cijenom od čak 350 tisuća eura, a zanimljivo je da se nakon njega nalazi čak pet Mercedesovih modela. Svi se prodaju za više od 100 tisuća eura, a pogledati ih možete u nastavku teksta.

Mercedes-Benz S 560 Coupe

 

Ovaj Mercedes-Benz S 560 Coupe ima 469 konjskih snaga, dolazi s AMG Line paketom i riječ je o zaista impresivnom primjerku. Proizveden je 2019. godine pa možemo biti sigurni da je savršeno očuvan, a za svaki slučaj dolazi i s garancijom. Prodaje se za 119 tisuća eura. 

Mercedes-Benz S klase



Ova S-klasa iz 2018. godine prodaje se za 120 tisuća eura što je i više nego dovoljno da bi postala jedan od najskupljih automobila na našem oglasniku. Auto je u odličnom stanju, nema kune ulaganja i mapiran je na 400 konjskih snaga. Do sada je prešao 40 tisuća kilometara i registriran je do prosinca. 

Mercedes-Benz GT S AMG 2016.



Maksimalno opremljen, besprijekorno očuvan, izgleda super atraktivno... Ovaj Mercedes-Benz GT S AMG iz 2016. godine je jednostavno savršen. Prešao je tek 34 tisuće kilometara, pokreće ga preko 500 konjskih snaga, a vaš može biti za 128 tisuća eura. Detaljan popis opreme nalazi se u oglasu. 


Mercedes-Benz GT S AMG 2017.



Ovu spektakularnu Mercedesovu zvijer zaista vrijedi pogledati. Auto dolazi s Night paketom i izgleda apsolutno prelijepo, ima između 510 i 585 konjskih snaga i postiže brzinu od čak 360 km/h. Proizveden je prošle godine tako da je još uvijek kao nov, a dolazi i s pismenim jamstvom u trajanju od 12 mjeseci. Prodaje se za 149.900 eura. 

Mercedes-Benz G-klasa



Nevjerojatna G-klasa 350d najskuplji je Mercedes na Index Oglasima i ukupno drugi najskuplji automobil na cijelom oglasniku. Auto je 2019. godište i do sada je prešao 8 tisuća kilometara, ima 286 konjskih snaga, a posjeduje i vrhunski AMG paket opreme. Prodaje se za 165 tisuća eura.

Pročitajte više