"Izgleda poput jastuka": Ljudi se sprdaju s izdanjem najomraženije osobe na internetu

Foto: Profimedia

ARIANA GRANDE pojavila se na crvenom tepihu prvi put nakon četiri godine, a na Oscare je stigla u velikom stilu. Pjevačica se pojavila u glamuroznoj ružičastoj haute couture haljini talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija. 

Njezini fanovi napisali su da izgleda poput lika dobre vještice Glinde koju će Ariana utjeloviti u nadolazećem filmu Wicked, a mnogi su i pohvalili njezino izdanje. No neki su imali druge asocijacije vezane uz njezino izdanje nakon što je pjevačica prošetala crvenim tepihom rukama pridržavajući ogromnu haljinu.  

"Izgleda poput jastuka" 

"Ljudi, pronašla sam svoju izgubljenu gumicu za kosu", našalila se jedna korisnica X-a, a mnogi su se složili s njom. 

"Ne izgleda dobro", napisala je jedna korisnica, a drugi se nadovezao: "Izgleda poput jastuka." 

Najomraženija osoba na internetu 

Inače, Ariana je postala najomraženija osoba na internetu zbog kontroverza oko njezine romanse s kolegom iz serije Wicked Ethanom Slaterom. Glasine o njihovoj vezi pojavile su se samo nekoliko dana nakon što je objavljen Arianin razvod od bivšeg supruga Daltona Gomeza, a Ethan se također nedavno razveo od svoje supruge Lilly Jay, zbog čega fanovi nagađaju da su oboje varali tadašnje partnere. 

Ethanova bivša supruga, s kojom ima dijete, javno je osudila pjevačicu, rekavši za Page Six da osjeća da pjevačica "ne poštuje druge žene", a Ariana je na Instagramu izgubila 370.000 pratitelja u mjesec dana. 

Pročitajte više