"Izgledate jeftino": Vi ih obožavate, a bogataši zbog njih ne žele biti s vama

Foto: Instagram

ANNA BEY, koja za sebe tvrdi da spaja milijardere s djevojkama koje žele biti spojene s milijarderima, otkriva da postoji jedna stvar koju žene ne bi smjele nositi na plaži ili pored bazena ako žele uloviti bogataša.

Ta je plavuša objavila video vodič u kojem objašnjava kako baš ovog ljeta upecati milijardera, a kako kaže, bitno je da razmislite o tome što nosite na sebi.

"Svi na bazenima i plaži više-manje izgledamo jednako jer nema puno toga što možemo nositi kad je vruće i kad želimo pocrniti. Unatoč ograničenim opcijama, važno je da ne izgledate jeftino", tvrdi ova Šveđanka.

Važno je da izaberete kostim koji laska vašoj figuri.

"Najprije morate odlučiti hoćete li nositi kupaći kostim ili bikini. Kupaći kostimi su elegantniji od bikinija. Važno je da nosite bikini koji odgovara vašem tipu tijela i veličini poprsja. Ako su vam grudi veće, ne smijete nositi trokutiće jer vam ne pružaju nikakvu podršku. Grudi vam u njima neće izgledati dobro. Žene s većim grudima moraju nositi grudnjake koji pružaju podršku, inače će im se grudi klatiti okolo. Sve mora biti na svom mjestu", tvrdi Anna.

>>>Sponzoruša influencerica otkrila tri mjesta gdje je najlakše upoznati bogataše

Ženama koje imaju trbuščić savjetuje da nose kupaće kostime, a ne bikinije. Dodaje da se mogu nositi parea i slični odjevni komadi, ali treba paziti.

"Mislim da su tunike dosadne, a bez obzira na to koji je vaš oblik tijela, u njima ćete izgledati robusno. Izbjegavajte ležerne komade koji izgledaju poput majica", rekla je.

Dodala je da ćete u kombinaciji majice i šorca na plaži izgledati jeftino. Zabranjuje i japanke.

"Obično će cure nositi japanke, ali u njima ne izgledate profinjeno i elegantno. Ne razumijem one koji hodaju u japankama po gradu. Bez obzira na to koliko je vruće, nije u redu nositi ih po gradu", tvrdi.

Priznala je da ih je nosila kad je bila mlađa, ali s vremenom je shvatila da nisu prikladne.

Dodala je da morate nositi šešire i naočale.

"Nemojte nositi dosadne baseball kape, koje neće napraviti ništa za vaš izgled. Izaberite nešto glamuroznije", tvrdi i dodaje da je na plažu najbolje nositi pletene torbe.

"Nemojte otići u Zaru ili neku drugu trgovinu i kupiti platnenu torbu. To ne izgleda skupo", rekla je.

Pročitajte više