Iznenadila muža provokativnim fotkama, pobjesnio kad mu je rekla tko je fotkao

Pixabay.com

Jedan muž okarakteriziran je kao nesiguran i kao osoba koja sve kontrolira, nakon što je pobjesnio na svoju ženu kada je vidio album s fotografijama koje je napravila za njega, piše Mirror.

Čovjek je objasnio da je bio "prilično uzbuđen" kada mu je supruga rekla da ima iznenađenje za njega i predala mu album.

Kada ga je otvorio, shvatio je da je unutra kolekcija golih i zavodljivih fotografija njegove žene koje je opisao kao "fantastične".

Činilo se kao da je poklon veoma dobro prihvaćen, sve dok muž svojoj ženi nije postavio vrlo jednostavno pitanje.

"Bio sam baš sretan sve dok joj nisam rekao da izgleda dobro i pitao je li se sama fotografirala i ona je rekla da nije", objašnjava muž.

"Pitao sam je li fotograf bila žena i rekla je da nije. Bio sam bijesan jer nije čak ni razgovarala sa mnom o tome, samo je zavodljivo pozirala pred tamo nekim muškarcem. Prije nego što se itko zapita, ne kažem da ne može ići na masaže i slično, razlika je u tome što fotografiranje uključuje zavodljivo poziranje koje može imati seksualnu konotaciju za razliku od masaže, saune ili nečeg drugog gdje samo sjedite", priča dalje ovaj muškarac.

On još navodi: "Rekao sam joj da je trebala razgovarati sa mnom prije nego što je ovo učinila i da ne želim da pozira pred drugim muškarcima. Ona mi je na to odgovorila da bih trebao biti sretan i nazvala me pogrdnim imenom. Rekao sam joj da sam sretan zbog fotografija, ali me uznemirava način na koji su nastale. Pobjesnila je i otišla na trčanje."

Nakon što je pokrenuo raspravu o ovome na internetu, mišljenja ljudi su bila podijeljena i neki su ga kritizirali zbog ovakve reakcije.

"Prestani sve toliko kontrolirati. Žena te iznenadila seksi fotografijama i sve o čemu ti razmišljaš je tko ih je napravio? Odrasti, prijatelju", napisao je jedan čovjek.

"Ona je pozirala za tebe, a ne za njega. Pretpostavljam da je čovjek profesionalni fotograf, tako da to nije bilo ništa osim poslovne suradnje. Pokušala je biti pažljiva prema tebi", piše drugi.

Ipak, bilo je i onih koji su ga podržali i složili se s time da je opravdano ako se osjeća kao da je njegova žena prešla granicu.

"Prešla je granicu koja postoji u bilo kojoj vezi. Potpuno je opravdano da je uznemiren i nesiguran zbog ovoga. Da su uloge bile zamijenjene, pjevali biste drugačiju pjesmu sigurno", mišljenje je jedne osobe.

"Skinula se gola i pozirala drugom muškarcu. Ako je tebi to u redu, dobro, ali ne dopusti ovim besposličarima da te posrame zato što imaš problem s time", piše druga osoba.

 

Pročitajte više