Izolirao se i prenosi to uživo 24 sata dnevno, želi prodati stream za milijune dolara

Screenshot: Twitch

MUŠKARAC iz Los Angelesa proveo je svojih prvih 100 dana u prijenosu uživo 24 sata dnevno, no planira ostaviti upaljen stream do kraja godine ili duže nađe li se netko tko mu je spreman platiti 5 milijuna dolara.

34-godišnji Tim C Inzana zatvoren je u svom radnom prostoru od početka godine i ne namjerava uskoro izaći. Umjetnik iz Los Angelesa nada se da će barem godinu dana provesti ovako izoliran, a zatim svoj livestream prodati kao neobično umjetničko djelo.

Zasad prenosi uživo besplatno na Twitchu, no planira pronaći ljude koji su spremni izdvojiti 5 milijuna dolara da ga drže zatvorenog pet godina. Ponudio je ostati zatvoren i idućih 10 godina, plati li mu netko 10 milijuna dolara za taj trud, prenosi Oddity Central.

"Umjetničko djelo sam ja koji stvaram umjetničko djelo, bilo bi to kao da vidim prazan prostor kako se pretvara u ovaj šareni prostor", rekao je Inzana za Insider. "Da budem iskren, ne znam točno što radim. Postoje elementi u kojima samo pratim predodžbe i želim svijet učiniti boljim mjestom."

@stumblr.tv

##stumblrtv Day 98. Congrats @cameacrossthis

♬ original sound - Mr. Tim

Kako izdržati na streamu iz dana u dan? Inzana ili sjedi ispred svog računala te odgovara na pitanja svojih gledatelja i zabavlja ih, meditira, jede ili radi na raznim umjetničkim djelima. Noću ga se može gledati i kako spava.

Inzana kaže i da se mjesecima pripremao kako bi prilagodio prostor za takve uvjete, a prije nego što se upustio u neobičan izazov konzultirao se i s prijateljima i članovima obitelji. Podržala ga je i zaručnica, koja mu kupuje i nosi namirnice te mu ih daje kroz prozor.

@stumblr.tv

Answer to @blake_stavdidbejeus ##stumblrtv

♬ original sound - Mr. Tim

U slučaju da ne pronađe dovoljno ljudi koji bi uložili milijun dolara kako bi ga izolirali na 5 godina ili jednu osobu koja bi izdvojila 10 milijuna dolara za 10 godina dug prijenos uživo, Inzana ima pristupačniju opciju: ako dobije 7000 pretplatnika na Twitchu, spreman je držati stream javno dostupnim do 5 godina, sve dok njegov broj pretplatnika ne padne ispod 7000. Trenutno je na nešto više od 120 pretplatnika, no taj broj počeo je polagano rasti nakon članaka o njemu na brojnim portalima.

Pročitajte više