"Izrugivanje, maltretiranje...": Lucija Lugomer priznala s kakvim se problemima nosila u školi

Foto: Instagram

LUCIJA LUGOMER danas je najpoznatiji plus size model u Hrvatskoj te svakodnevno svojim samopouzdanjem inspirira žene diljem svijeta putem društvenih mreža, no u mladosti je i ona bila nesigurna te se nosila s izrugivanjem i maltretiranjem u srednjoj školi.

Priču o tome podijelila je na Instagramu sa svojim pratiteljima, a mi je prenosimo u cijelosti.

"Mnogi od vas vjerojatno niti ne znaju ali makeup i sve te male sitne ženske radosti su nešto u čemu zbilja iznimno uživam.

To je bio jedan od razloga kako sam spoznala da volim sebe takvom kakva jesam - nesavršeno - savršena.

Gledala sam djevojčice/djevojke tijekom svog školovanja u istoj problematici u kojoj sam bila I JA! - izrugivanje, maltretiranje, razmišljanje hoću li trenirati taj dan tjelesni i hoće li mi se netko smijati - koliko ću trbušnjaka u minuti napraviti i sve slično tome. (sigurna sam da znate jako dobro o čemu pričam)

Ujedno, time da su hodale u trenirkama i širokoj odjeći skrivajući svoju ljepotu koju imaju za ponuditi sebi i time cijelome svijetu.

Ono što same sebi duguju!

...jer nas sigurno roditelji i prijatelji nisu učili da ne volimo baš sebe. Za to su zaslužni neki drugi ljudi. Zar ne?
A ja, tiha i povučena ali prvenstveno tako svoja!

Jedna od dvije-tri ljubavi tada, makeup, stiliziranje, dekoracija, aranžerstvo, detalji..ma jao, i dok pišem o ovome, toplo mi je oko srca.
Ovo je moj stolić jutarnjeg opuštanja.

Nešto čemu sam se oduvijek divila a sada trudom stvorila svojim rukama. Jedna od stvari koju smatram neophodnom za funkcioniranje u životu jest inspiracija.
To je moj 'benzin'. Nadam se da i dio te svoje inspiracije prenosim na vas i pogled na vaš život", poručila je Lucija.

Pročitajte više