Stanje Brucea Willisa naglo se pogoršava, no još uvijek prepoznaje glas bivše žene

Foto: EPA

NAKON što mu je prošle godine dijagnosticirana afazija, bolest mozga zbog koje se povukao iz glume, nedavno je otkriveno da Bruce Willis boluje od demencije, a cijela je obitelj uz njega kako bi mu pružila podršku.

Njegova supruga Emma Hardis Willis s bivšom je Willisovom suprugom Demi Moore u dobrim odnosima i obje se trude da pomognu glumcu u teškim trenucima, piše Radar Online.

"Ne može puno pričati"

Izvor blizak obitelji otkrio je kako glumac lakše prepoznaje glas njegove bivše supruge od drugih, zbog čega Moore svakodnevno razgovara s njim dok mu se stanje sve više pogoršava.  

"Demi je u stalnom kontaktu s Bruceom i Emmom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Bruce čuo njen glas. Bruce ne može puno pričati, i čini se da shvaća malo od onoga što mu govore", rekao je izvor, dodajući kako je obitelj svjesna da glumac neće biti zauvijek uz njih.

"Bolno je gledati ga kako propada"

Izvor je otkrio kako se cijela obitelj bori s prihvaćanjem tužne vijesti o novoj dijagnozi, no i kako je glumac "još uvijek prisutan" i željno iščekuje dolazak svog prvog unuka.

"Obitelj cijeni svaki trenutak. Odlučan je ostati koherentnim i lucidnim što je dulje moguće kako bi njegov unuk imao sretna sjećanja na djeda koji je bio prisutan i aktivan u njegovom ili njezinom životu. Čvrsto je uvjeren da će bebi dati najbolje od sebe. Ima dana kad ugledaju starog Brucea, ali oni su kratki", otkrio je izvor.

"Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Bilo je bolno gledati ga kako propada. Starijim kćerima nedostaje stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečkiju i davao im duhovite savjete", dodao je.

Pročitajte više