Otkriven razlog rastave Sylvestera Stallonea? "To traje godinama, dosta joj je"

Foto: EPA

PRIJE nekoliko je dana svijetom poznatih i slavnih odjeknula vijest da se razvode Sylvester Stallone (76) i Jennifer Flavin (54). Iako su se pojavila nagađanja da bi razlog razvoda mogao biti Stalloneov rotvajler Dwight, izvor blizak paru za časopis People je rekao da su prekidu kumovale prevelike razlike.

"Oni su međusobno jako različiti, i što se tiče dobi i što se tiče temperamenta. Ono što je nekad bilo uzbudljivo i na što su gledali kao na izazov postalo je rutina i naporno", ispričao je neimenovani izvor.

Dodao je i da bi jedan od razloga mogao biti taj što je Stallone "nagao i nepromišljen": "On je stvari radio prilično impulzivno i često bez konzultacija s Jennifer."

"S godinama se nagomilalo puno malih razmirica. Ona nije podnijela zahtjev za razvodom zbog jedne stvari. Već godinama imaju dosta problema i jednostavno joj je bilo svega dosta", zaključio je izvor časopisa Peoplea.

Bili su u braku od 1997.

Prema pisanju stranih medija, Flavin je podnijela zahtjev za razvod braka 19. kolovoza. U sudskim dokumentima piše da je glumac "sudjelovao u namjernom iscrpljivanju i/ili rasipanju bračne imovine".

Stallone je prvotno za People prokomentirao da obitelj "prijateljski i privatno" rješava osobne probleme. Kasnije je komentirao da je "svatko krenuo drugim smjerom".

"Jako poštujem Jennifer. I uvijek ću je voljeti, ona je nevjerojatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao", izjavio je glumac, dok je njegov odvjetnički tim negirao da je rasipao obiteljsku imovinu.

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin vjenčali su se 1997. Par ima tri kćeri: Scarlet, Sistine i Sophiju.

Pročitajte više