Izvor tvrdi da Harry i Meghan kćer neće nazvati Diana: Ovo im je najveća briga...

Foto: Instagram

NAKON što su Harry i Meghan u intervjuu s Oprom objavili da očekuju djevojčicu, obožavatelji na društvenim mrežama nagađaju da bi svoju kćer mogli nazvati Diana, po Harryjevoj pokojnoj majci, princezi od Walesa.

"Mini Diana za Meghan i Harryja", "Dajte djetetu ime Diana", "Sigurno će se zvati Diana", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

No čini se da par neće tako nazvati djevojčicu koja stiže na ljeto.

"Teško da će nazvati svoju kćer Diana. Njihova najveća briga je da bi je to učinilo većom metom za medije i znatno povećalo javni interes za djetetov život. Što god netko pomislio, Harry i Meghan cijene svoju privatnost i žele zaštititi svoju djecu od intenzivnog medijskog pritiska koji su podnijeli", kazao je izvor za Page Six.

"Također se boje da bi ime izvršilo prevelik pritisak na dijete i otežalo mu sve, od upisa u školu do putovanja. I žele da ona sama pronađe svoj put u životu", kazao je izvor.

"Mogli bi razmatrati ime Diana kao srednje ime, ali princeza Charlotte već ima to srednje ime, a Harry i Meghan nisu uživali kada su ih u medijima i u palači uspoređivali s Williamom i Kate", zaključio je izvor.

 

 

Pročitajte više