Jacques podijelio komentare na Rokov nastup: "Ne pljujem ako nešto ne razumijem"

Foto: Facebook

NEUSPJEH koji je hrvatska delegacija doživjela na Eurosongu još je svjež, a autor hrvatske pjesme Jacques Houdek na društvenim je mrežama odlučio napisati nekoliko riječi sad kad su se dojmovi malo slegnuli.

"Hvala vam SVIMA na prekrasnim porukama koje nam šaljete, izdvajam ovaj puta jednu, Aleksandrinu, jer je doista lijepo sažela poantu svega, ali doista vam hvala svima, svima! Ponosni smo na Rokov nastup i zadovoljni načinom smo svi skupa kao tim predstavili našu Hrvatsku. Sve ostalo, kao politiku, način glasanja, (ne)podršku susjeda nemam potrebu komentirati, prokomentirao sam to još 2017. Uživam u ovakvim osvrtima, koji puno znače", napisao je te podijelio poruku koju je dobio od obožavateljice.

"Kada sjediš ispred TV-a i slušaš pjesmu po pjesmu, pa se ili njišeš u ritmu ili se držiš za glavu ili začepiš uši ili se pitaš traje li ova pjesma 5 min ili čak ustaneš i zaplešeš jer te ritam nosi..... To su sve reakcije i to normalne.... Svi mi osjećamo drugačije i to je lijepo..... Ali kad počne pjesma i ti samo sjediš i slušaš i imaš osjećaj da su svi oni koji su bili tamo umuknuli, da imaš osjećaj da je tiho u toj dvorani i samo čuješ vokal i muziku i gledaš očarano cijelu priču na stageu, to je za mene osobno nešto neopisivo.... I baš to je Dreamteam izazvao u mom dnevnom boravku. Onaj tko priču nije shvatio nije i to je okej. Ali zato šutim i ne pljujem ako nešto ne razumijem... jer iza svega ovoga stoji toliko rada i truda, da mi nismo ni svjesni koliko.... Naravno da je svako mišljenje i svaki komentar bitan i može pomoći, ali ne treba vrijeđati i biti bahat i bezobrazan... . U tih par minuta je svijet u našem dnevnom boravku bio toliko lijep i miran i srce puno, jer Roko jednostavno ima vokal koji je poseban. I to su te male vrijednosti u kojima bi morali opet znati uživati.... Oni koji su uživali ne vide nikakav debakl, nego jedan predivan početak jedne nove priče. Roko plus Team su mnoge u ovih par tjedana izvan naše zemlje dirnuli svojom skromnošću i talentom. I baš zbog toga ni jedan zli komentar nema toliku vrijednost kao jedna lijepa riječ podrške. Hvala Dreamteam", napisala je obožavateljica.

Pročitajte više