Jadan odgovor vlasnika kluba curi koja se žalila da su joj ubacili drogu u piće

Foto: Instagram

VLASNIK noćnog kluba u Perthu izvrijeđao je 19-godišnju djevojku koja se požalila kako joj je netko bacio drogu u piće.

Neil Scott (66) vlasnik je noćnog kluba Rupture u Perthu već 37 godina i kaže kako je to "jedan od najsigurnijih klubova" u gradu u intervjuu za australski Nine News. Njegova izjava došla je nakon što se Shantel Smith požalila da joj je netko bacio drogu u piće u njegovom klubu.

Od Scotta Shantel je dobila žestok odgovor koji podijelila na društvenim mrežama i koji je postao viralan. Nakon toga Neill Scott odgovorio je objavljivanjem snimke na kojoj se vidi Shantel ispred kluba, no naišao je na žestoke kritike zbog kritiziranja navodne žrtve.

Shantel kaže kako se probudila u wc-u. "Bilo je rigotine posvuda i pjena mi je išla na usta", rekla je za Nine News. "Nisam mogla vjerovati da me krive za nešto što se dogodilo bez mog znanja", dodala je.

No Scott nije stao. "Suočimo se s tim, zašto bi joj netko bacio drogu u piće? Zašto bi netko napravio to? Što su namjeravali postići? Što ona namjerava postići ovime? Ne znam misli li da je posebna da joj se baci droga u piće, ne znam funkcionira li to tako", rekao je.

Policija je potvrdila da istražuju slučaj.

Ranije 66-godišnji Scott naišao je na kritike nakon objavljivanja snimke ispred kluba na Facebooku. "Velika djevojka s bijelim topom, kratkom crnom suknjom i crno-bijelim cipelama je Shantel Smith, djevojka koja je tvrdila da joj je bačena droga u piće", napisao je.

"Može se vidjeti kako ulazi u klub u 10:58 i izlazi u 2:53... izgleda dobro raspoložena i nije ni jednom napustila klub u 2 sata i 55 minuta koliko je bila tamo. Niti je tražila pomoć nekog od 14 zaposlenika", dodao je.

Shantel je na Facebooku napisala da vjeruje kako joj je netko bacio drogu u piće u subotu. Kaže kako je popila 2 ili 3 pića prije nego je došla tamo te da definitivno nije bila pijana. "Kupila sam piće na šanku i bila u nesvijesti sljedećih 2,5 sata, povraćala i osjećala druge simptome droge za silovanje", rekla je.

Preporučila je vlasniku da bi trebao razmotriti poboljšanje osiguranja u klubu, dodavši kako ni jedna od njezinih prijateljica neće više tamo jer u klubu nije bilo ni jednog jedinog izbacivača.

Dodala je kako je nakon razgovora s prijateljima saznala da se slično dogodilo još dvoje ljudi u istom klubu posljednjih tjedana.

Njezin odgovor postao je viralan, a klub na Facebooku sad ima 1,1 zvjezdicu, nakon gotovo 1000 recenzija.

Pročitajte više