Jahta pohote u Hrvatskoj: Milijunaš snima svoj provod s ljepoticama

Foto: Instagram

SAMOPROZVANI kralj Instagrama Dan Bilzerian (39) uživa u Hrvatskoj. Dosad je sa svojom svitom ljepotica posjetio Split, Dubrovnik i Hvar.

Nakon jučerašnjeg obilaska Hvara, jutro su on i družice započeli obilnim doručkom. Nakon toga posvetili su se sunčanju, a Bilzerian je zabilježio svoj pogled na golišave ljepotice na palubi svoje luksuzne jahte.

Pokazao je i njen raskošni interijer.

Bilzerian je profesionalni igrač pokera, glumac, poduzetnik, milijunaš, plejboj i prije svega čovjek koji se svojim bogatstvom voli pohvaliti na Instagramu, gdje ga vojska sljedbenika istovremeno obožava, mrzi i zavidi mu.

"Kad sam bio dijete, nitko na mene nije obraćao pažnju. Vjerojatno sam zbog toga takav luđak", rekao je svojedobno Dan za čiji je životni stil vjerojatno zaslužniji njegov otac, milijunaš Paul Bilzerian, nemilosrdni poduzetnik koji je 1988. prvi put zatvoren zbog utaje poreza.

"Nisam znao što se događa jer mi roditelji o tome nikad nisu pričali. Djeca u školi su me zezala i govorila mi da mi otac ide u zatvor, a ja u to nisam vjerovao sve dok mi to i otac nije potvrdio. Bilo je to usrano vrijeme", priznaje Bilzerian i dodaje da ga je otac često zasipao skupocjenim darovima.

Kao tinejdžer se seljakao iz škole u školu i na kraju nije maturirao. Nakon što je prvi puta isključen, otac ga je poslao da živi kod tetke. Kad ga ni to nije smirilo, otac ga je poslao na vojnu akademiju, a samo nekoliko tjedana prije nego što je maturirao završio je u zatvoru jer je policija u njegovom autu pronašla strojnicu.

No na vojnoj akademiji započeo je i kockati, a novac koji je zarađivao pomogao mu je tijekom perioda kada je njegov otac čak nekoliko puta proglašavao bankrot zbog nagomilanih dugova i vucarao se po zatvorima.

Ipak, Dan je naknadno završio školu, upisao fakultet i nastavio kockati. Kada su se zarade povećale, napustio je fakultet i posvetio se partijanju.

To je na posljetku rezultiralo s čak dva srčana udara do 32. godine.
 

Pročitajte više