Jako je teška: Stigla je besplatna retro verzija dugoočekivane videoigre

Screenshot: Epic Games

IZNIMNO uspješna franšiza John Wick uskoro bi trebala postati bogatija za spin-off seriju The Continental, vjerojatno još koji film, ali i pravu videoigru. Dok sve to čekamo, dobili smo priliku besplatno zaigrati 8-bitnu John Wick igru koja uvelike podsjeća na one iz Nintendo ere.

>Ovo je prva tenisica za profesionalne gamere na svijetu, dobro ste pročitali

Keanu Reevesa klinci već prepoznaju kao "onog lika iz Fortnitea" zbog promocije Johna Wicka u najpopularnijoj videoigri današnjice. Međutim, još ne postoji prava John Wick igra, iako materijala za to ima na pretek. Najavljen je tek John Wick Hex, strateška igra koja je trenutno u razvoju za koju je izdavač Good Shepherd Entertainment osigurao službenu licencu Lionsgate Entertainmenta.

Dvojica nezavisnih developera zato su razvila 8-bitnu John Wick igru koja pri prvom pokretanju budi nostalgiju. Igra je napravljena onako kako bi vjerojatno izgledala da su filmovi izlazili u vrijeme SNES-a. Dostupno je nekoliko razina, a možete je besplatno preuzeti na službenoj stranici. Podosta je teška pa uzmite i to u obzir prije nego krenete s igranjem.

Pročitajte više